Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری گلستان، حیدر آسیابی در جلسه‌ای که به همین منظور امروز با حضور مدیران بانک‌های استان و صاحبان تعدادی از این واحدهای تولیدی برگزار شد، با ا شاره به طرح گام به گام دادگستری گلستان برای احیای واحدهای تعطیل تملک‌شده در دست بانک‌ها، اظهار کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان در اقدام ابتکاری خود طرحی را امسال آغاز کرده است که در قالب آن ۲۴ واحد تولیدی تعطیل تملک‌شده از سوی بانک‌ها را دوباره به تولید بازگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تملک واحدهای تولیدی باید آخرین مرحله بانک‌ها برای وصول مطالبات باشد و اگر واحدی هم تملک شد نباید تعطیل شود.

رئیس کل دادگستری استان گلستان با بیان اینکه تاکنون هیچ بانکی از تملک واحدهای تولیدی منتفع نشده است و مطالباتش هم وصول نشده است، گفت: هم اکنون از ۳۱ کارخانه تملک‌شده توسط بانک‌های استان، فقط هفت واحد فعال هستند و مابقی تعطیل هستند که به ضرر اقتصاد کشور و استان است.

آسیابی افزود: امسال اولویت ما رونق تولید این واحدهاست و در نشست‌هایی که با بانک‌ها داریم به دنبال چاره‌جویی و راهکار برای فعال شدن این واحدها هستیم.

وی افزود: در این جلسه  قرار شد، بانک‌ها واحدهای تملک شده را با شرایط خاص در اختیار مالکان قرار دهند تا تولید از سرگرفته شود و از محل درآمد بدهی بانک‌ها هم پرداخت شود.

آسیابی ادامه داد: اگر مالکی هم مایل به ادامه تولید نباشد باید کارخانه‌های تعطیل در مزایده عمومی به سرمایه‌گذاران جدید واگذار شود.

رئیس کل دادگستری گلستان تاکید کرد: مصوبات جلسه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی، قانونی و لازم الاجراست.

وی از بررسی و گردآوری مشکلات اساسی  گریبانگیر بخش تولید استان هم خبر داد و گفت: 24 مشکل احصا شده که 20 مورد آن مربوط به بانک‌هاست و در جلسه بعدی که با شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و خصوصی استان برگزار می‌شود بررسی و برای رفع آن چاره‌اندیشی می‌کنیم تا مسیر رونق اقتصادی استان هموارتر شود.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان هم در این جلسه گفت: مجموع سرمایه‌گذاری انجام شده در واحدهای تملک‌شده از سوی بانک‌های استان 23 میلیارد تومان است که با فعال سازی این واحدها دست کم 620 کارگر مشغول به کار می‌شوند.

چهار واحد تولید تعطیل از ابتدای امسال در گلستان با پیگیری دادگستری به چرخه تولید بازگشته‌اند.

انتهای پیام/۲۳۰۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک ها گلستان تولید دادگستری گلستان تملک شده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان

به گزارش خبرگزاری مهر، علی دهقانی بیان کرد: نام سال با تدبیر رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و همه باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات برای تحقق این شعار و راهبرد مهم تلاش کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در رونق اشتغال در خوزستان اظهار کرد: حمایت از تولید همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و از سیاست‌های کلان قوه قضائیه است، لذا بر همین مبنا، دادگستری استان همچون سنوات گذشته با عزم جدی برای حمایت قضائی از تولید در فرایندهای قانونی ورود پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: ارتباط و تعامل بین ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید همچنان اولویت کار مسؤولان خوزستان در سال جاری قرار گرفته به نحوی که شاهد رفع موانع تولید و گسترش تولید در واحدهای تولیدی استان باشیم.

دهقانی با بیان اینکه خوزستان ظرفیت بالایی در زمینه تولید و اشتغال دارد و نباید اجازه داد مشکلات مانع شکوفایی اقتصادی در این استان شود، نشان کرد: انتظار ما این است که دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار سال از تمام ظرفیت خود برای حمایت از تولید استفاده کنند.

وی گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مهار تورم، رشد تولید، با ورود به موقع دادگستری و حمایت‌های قضائی ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی استان، ۲۶ هزار و ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آن‌ها جلوگیری شد.

کد خبر 6088966

دیگر خبرها

  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان