Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان به روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری سراسر استان ابلاغ کرد که در ایام تعطیلات ضریب حفاظتی عرصه‌های منابع طبیعی محدوده خود را افزایش دهند.

عبدالرحیم لطفی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تعطیلات پیش رو و بر اساس سوابق موجود، اغلب متخلفین با سوءاستفاده از کاهش گشت یگان حفاظت در ایام تعطیل اقدام به تخریب و یا تصرف اراضی و آسیب به منابع طبیعی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا به‌منظور افزایش ضریب حفاظتی عرصه منابع طبیعی و پیشگیری از بروز هرگونه تعرض و آسیب اعم از قطع درختان جنگلی، تخریب اراضی ملی، حریق و همچنین مقابله با قاچاقچیان و معارضین به منابع طبیعی تمامی نیروها اعم از فرماندهان پاسگاه ویژه، ناظرین، نیروهای حفاظتی موظف‌اند که در این ایام در هوشیاری کامل به سر برند.

مدیرکل منابع طبیعی گلستان تأکید کرد: روسای ادارات شهرستان به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در این ایام، فرمانده پاسگاه ویژه، ناظر حفاظتی، مدیر حوزه آبخیز و سرجنگلبان هر منطقه شخصاً با حضور میدانی پاسخگو بوده و نظارت و کنترل لازم بر امورات را داشته باشند.

وی همچنین از روسای ادارات شهرستان‌ها درخواست کرد که نقاط حساس و آسیب‌پذیر در رابطه با حریق، تخریب، قاچاق چوب و... را به فرمانده پاسگاه ویژه و مسئولین حفاظتی شهرستان مربوطه گوشزد کنند.

لطفی در پایان از مردم طبیعت دوست و وظیفه‌شناس سراسر استان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و حریق و آسیب به منابع ملی مراتب را هر چه سریع‌تر با شماره تماس ۱۳۹ و یا ۱۵۰۴ گزارش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گلستان منابع طبيعي منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل